Följ Ikano Bostad

Nu erbjuder Ikano Bostad färdiginredda lägenheter

Pressmeddelande   •   Jan 10, 2018 07:43 CET

Hinner du inte inreda eller är du helt enkelt ointresserad av inredning? Nu finns det en lösning. Ikano Bostad släpper nu sin första helt färdiginredda lägenhet till försäljning.

Enligt en undersökning som Ikano Bostad genomfört bland sina förmånsmedlemmar finns det intresse för att köpa färdiginredda lägenheter. Nu erbjuder därför Ikano Bostad en helt färdiginredd lägenhet. I den första färdiginredda bostaden ingår allt från möbler, belysning och lakan till handdukar och bestick.

– Det här är ett nytt sätt för oss att förenkla vardagen för de boende. Att erbjuda en helt färdiginredd lägenhet som dessutom är både prisvärd och kvadratsmart ligger helt i linje med vår affärsidé, säger Christian Dahlman, affärsområdeschef på Ikano Bostad.

Lägenheten som ligger i Uppsala är en etta på 36 kvadratmeter. Det är en välplanerad och yteffektiv bostad med smart förvaring samt kul och oväntade lösningar där exempelvis möblerna har flera funktioner. Den är inredd av Ikeas inredare i vitt och grått som blandats med naturmaterial för den skandinaviska stilen. Till detta har en gul accentfärg använts för att få till en lite mer cool och utmanande känsla.

– Det är spännande att erbjuda ett nytt alternativ, är detta ditt första boende har du kanske inte så mycket saker att ta med. Här är det bara att hämta ut nyckeln och börja leva. Till och med tandborste och badrumsprodukter finns redan på plats, berättar Josefine Wikström, marknadsområdeschef Öst på Ikano Bostad.

Fakta om lägenheten
Storlek: 1 rum och kök, 36 kvm
Adress: Råbyvägen 57 E i Gränby, Uppsala
Pris: 1 595 000 kr (2455 kr/mån i avgift)
Vad ingår: Förutom full möblering ingår exempelvis sängkläder, handdukar, husgård och städprylar samt badrumsprodukter.
Visning: 14 januari kl. 12-13
Läs mer på ikanobostad.se/nylya

Om undersökningen
Undersökningen genomfördes under december 2015 bland Ikano Bostads förmånsmedlemmar. 22% av de tillfrågade skulle vara intresserade av att köpa en helt färdiginredd bostad. De flesta (44%) är dock osäkra och svarar kanske. En av tre svarar nej. Distributionsmetoden var online och 2688 svar samlades in.

Kontakta oss gärna för mer information:
Christian Dahlman, affärsområdeschef Ikano Bostad, christian.dahlman@ikanobostad.se, tel 010-330 44 19
Josefine Wikström, marknadsområdeschef Ikano Bostad, josefine.wikstrom@ikanobostad.se, tel: 010-330 44 57

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad har 1300 bostäder under produktion samt förvaltar 6000 hyreslägenheter och 500 vårdplatser. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.