Följ Ikano Bostad

Mikael Hallengren blir ny produktionschef hos Ikano Bostad

Pressmeddelande   •   Feb 02, 2017 08:30 CET

Mikael Hallengren

6 mars 2017 tillträder Mikael Hallengren som ny produktionschef hos Ikano Bostad.

Mikael Hallengren har lång erfarenhet av att arbeta med bostäder och kommer närmast från en tjänst som regionchef på PEAB. Innan dess har han arbetat på Einar Mattsson.

– Jag är mycket glad att just Mikael nu kommer in i företaget och tar den viktiga rollen som produktionschef. Med Mikaels gedigna branscherfarenhet kan vi utveckla vår produktionsenhet och skapa möjligheter för Ikano Bostads fortsatta tillväxt säger Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad

– Det känns väldigt spännande och roligt att få ansluta till ett bolag med fina och starka värderingar. Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta tillsammans med Ikano Bostad, ett företag med stark tillväxt och framtidstro, säger Mikael Hallengren tillträdande produktionschef Ikano Bostad.

Kontakta oss gärna för mer information:

Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger, äger, förvaltar och utvecklar företaget hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Idag förvaltar Ikano Bostad cirka 6 000 hyresrätter och har cirka 1 300 bostäder i produktion.

Ikano Bostad bildar tillsammans med Ikano Vårdboende affärsområdet Fastigheter inom Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.