Följ Ikano Bostad

Lanseringssuccé för Ikano Bostads första småhus

Pressmeddelande   •   Jun 12, 2017 08:00 CEST

Ikano Bostads första småhusprojekt togs emot med stort intresse vid säljstarten den 29 maj. Radhusen i Vikhem, Staffanstorp, är klara för inflyttning under 2018.

– Det är kul att gensvaret på vår säljstart har varit så stort. Det är ett kvitto på att vi har hittat rätt med vårt småhuskoncept, säger Peter Wickström, affärschef småhus på Ikano Bostad.

Ikano Bostads småhus skapar förutsättningar för en bättre och mer hållbar vardag. Varje hus kommer med en färdig trädgård som dessutom är ätbar. Till bostadsrättsföreningen hör ett gemensamhetshus som är utrustat med de trädgårdsredskap och verktyg som behövs för att bo i ett radhus.

– Jag hoppas att köparna särskilt uppskattar den omtanke vi har lagt på projektet för att förenkla deras vardag. Ikano Bostads småhus har hållbara materialval med många smarta förvaringslösningar och låg energiförbrukning, säger Peter Wickström.

Brf Bygga består av 18 kvadratsmarta radhus på 108 kvm i två plan. Varje radhus är dessutom utrustat med dubbla förråd, ett vid entrén och ett i trädgården. Till Brf Bygga hör även en stor gemensam grönyta som föreningen kan använda till exempelvis bollspel, lek och odling.

Kontakta oss gärna för mer information:
Peter Wickström, affärschef småhus, Ikano Bostad, peter.wickstrom@ikano.se, tel 010-330 40 95.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi bygger, äger och förvaltar samt utvecklar kvadratsmarta och prisvärda bostäder genom livets alla faser. Ikano Bostad erbjuder urbana småhus med flexibla, smarta och hållbara lösningar i fokus. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Ikanobostad.se/smahus

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.