Följ Ikano Bostad

Josefine Wikström blir marknadsområdeschef för Ikano i Uppsala

Pressmeddelande   •   Jun 30, 2016 08:30 CEST

Josefine Wikström tillträder tjänsten som marknadsområdeschef 1 juli 2016

Ikano Bostad gör Uppsala till ett eget marknadsområde med Josefine Wikström som marknadsområdeschef.

Med flera större bostadsprojekt i Gränby, Kvarngärdet och centrala Uppsala är det dags för Ikano Bostad att göra Uppsala till ett eget marknadsområde. Josefine Wikström blir marknadsområdeschef och i sin nya roll ska hon förstärka Ikanos närvaro i regionen. Josefine har lång erfarenhet som projektchef på Ikano Bostad och har varit med att leda utvecklingen av Kungsängen i Uppsala.

– Uppsala är en huvudmarknad för Ikano Bostad och vi kan glädjande nog se att vi växer där. För att ytterligare förstärka vår närvaro och vårt fokus på Uppsala kommer regionen att bli ett eget marknadsområde, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

– Det känns roligt att få bygga upp vår verksamhet i Uppsala, säger Josefine Wikström, marknadsområdeschef för Uppsala på Ikano Bostad. Vi är långsiktiga och jobbar för att kunna erbjuda kvadratsmarta hem åt fler Uppsalabor.

Kontakta oss för mer information

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, 

tel: 010-330 44 19, christian.dahlman@ikano.se

Josefine Wikström, marknadsområdeschef Ikano Bostad, 

tel: 010-330 44 57, josefine.wikstrom@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.