Följ Ikano Bostad

Ikano förvärvar vårdboende i Haninge

Pressmeddelande   •   Dec 06, 2016 11:09 CET

I början av december blev det klart att Ikano Vårdboende blir ny ägare till fastigheten Söderbymalm 3:274 innehållande 54 lägenheter i Haninge. Fastigheten säljs av Vårdfastigheter Sverige I AB (publ), ett bolag bildat av Pareto Securities AB.

– Vi äger, utvecklar och förvaltar behovsanpassade fastigheter, som främjar ett värdigt åldrande för de boende. Det här är en långsiktig satsning där vi tillsammans med våra samarbetspartners vill driva svenska vårdboenden avslutar Maria Rydén, VD Ikano Vårdboende

För mer information, vänligen kontakta:

Maria Rydén,
VD Ikano Vårdboende

maria.ryden@ikano.se
+46 (0)10-330 40 57
+46 (0)73-429 25 65

Ikano Vårdboende finns för att skapa en bättre boendemiljö för de många åldrande människorna. Där äger, utvecklar och förvaltar Ikano Vårdboende trygga och behovsanpassade fastigheter för vårdboenden. Livet ska levas fullt ut. Tillsammans utgör Ikano Vårdboende och Ikano Bostad affärsområdet Fastigheter inom Ikanogruppen som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag för de många människorna.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.