Följ Ikano Bostad

Ikano Bostad utvecklar organisationen

Pressmeddelande   •   Okt 01, 2018 08:14 CEST

Josefine Wikström, Linda Leppänen, Maria Hagman

Från och med 1 oktober blir bostadsutveckling inom Ikano Bostad uppdelat på tre geografiska bostadsenheter. Ansvariga för de nya enheterna blir Linda Leppänen, Maria Hagman och Josefine Wikström.

”För att möta marknaden förenklar vi vår organisation och blir mer lokalt förankrade. Med den nya organisationen blir också vårt breda produkterbjudande tydligare i alla geografier”, säger Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad.

Linda Leppänen blir bostadsutvecklingschef för Stockholm Norr, Josefine Wikström för Stockholm Söder och Maria Hagman för Syd/Väst. Alla tre har tidigare arbetat som marknadsområdeschefer i företaget och kliver nu in i en roll i ledningsgruppen. I samband med förändringen blir även Charlotte Kjellberg, kommunikationschef, del i ledningsgruppen.

Förändringen börjar gälla den 1 oktober.

Kontakta oss gärna för mer information:
Robert Jaaniste, vd, Ikano Bostad, robert.jaaniste@ikanobostad.se, 010-330 44 11

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad har 2 200 bostäder under produktion samt förvaltar 6 200 hyreslägenheter och 263 vårdplatser. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.