Följ Ikano Bostad

Ikano Bostad bygger 100 nya bostäder i Nacka

Pressmeddelande   •   Mar 20, 2017 08:00 CET

Ikano Bostad har förvärvat mark i Älta, Nacka, för att bygga ett hundratal nya kvadratsmarta småhus som förenklar vardagen.

I området planerar Ikano Bostad att bygga en blandning av radhus och villor.

– Med våra småhus vill vi bidra till en hållbar stadsutveckling. Samtidigt vill vi att människor ska kunna bo i ett hem som förenklar vardagen och de utmaningar som kommer med den, säger Christian Dahlman bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Flexibla, smarta och hållbara lösningar som förenklar vardagslivet står i fokus. Med Ikano Bostads småhus skapas förutsättningar för en bättre och mer hållbar vardag. Det handlar om lättskötta lågenergihus med ätbar trädgård och mycket förvaring. Många av husen kommer dessutom att ha solceller på taken.

– Vi har tänkt på det mesta för att göra det enkelt för en småhusägare. I våra hus är det smidigt att flytta in, såväl huset som trädgården är komplett vid inflyttning. Trädgårdsredskap och verktyg finns i ett gemensamhetshus som också kan användas till föreningsmöten och kalas. Det är bara att tända grillen och leva, säger Peter Wickström, affärschef småhus på Ikano Bostad.

Kontakta oss gärna för mer information:

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef, Ikano Bostad, christian.dahlman@ikano.se, tel 010-330 44 19

Peter Wickström, affärschef småhus, Ikano Bostad, peter.wickstrom@ikano.se, tel 010-330 40 95

Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger, äger, förvaltar och utvecklar företaget hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Idag förvaltar Ikano Bostad cirka 6 000 hyresrätter och har cirka 1 300 bostäder i produktion.

Ikano Bostad bildar tillsammans med Ikano Vårdboende affärsområdet Fastigheter inom Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.