Följ Ikano Bostad

Ikano Bostad anställer Katarina Widén Allansson som marknadsområdeschef

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2016 08:00 CEST

Ikano Bostad växer och välkomnar Katarina Widén Allansson som marknadsområdeschef för Göteborg.

På Ikano Bostad kommer Katarina Widén Allansson att leda utvecklingen av nya bostäder i Göteborg. Katarina kommer senast från Skanska Nya Hem där hon var marknadsområdeschef för delar av Göteborg och de norra kranskommunerna.

– Ikano Bostad är ett växande företag så Katarinas gedigna kunskap och erfarenhet kommer att vara till stor nytta för oss i uppbyggnaden av verksamheten i Göteborg, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. Ikanos uppdrag är att förenkla vardagen för fler människor och ett sätt vi gör det på är att skapa trygga, prisvärda bostäder och bostadsområden. Med Katarina på plats kommer vi även att kunna erbjuda detta i Västsverige.

– Ikano Bostad är ett spännande, expansivt företag och jag ser fram emot att få vara med och bygga upp verksamheten på Göteborgsmarknaden, säger Katarina Widén Allansson, blivande marknadsområdeschef på Ikano Bostad.

För mer information, vänligen kontakta

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, 

tel: 010-330 44 19, christian.dahlman@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.