Följ Ikano Bostad

64 nya hyresrätter i Hässelby Villastad

Pressmeddelande   •   Jun 10, 2016 08:00 CEST

Kvarteret Lindblomman - bygget av Ikano Bostads hyresrätter i Hässelby pågår

Ikano Bostad skapar fler hyresrätter i Hässelby Villastad i Stockholm.

Bland radhus och villor i Hässelby Villastad bygger Ikano Bostad 64 nya hyresrätter. Husen har bergvärme och solceller och laddningsstolpar för elbilar kommer att finnas på gården. Innergården är designad med barnen i fokus. Här skapas en lekpark med gungor under tallarna.

– Ikano Bostad har tagit beslutet att satsa mer på hyresrätter, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. Vi bygger i urbana lägen för det är där flest vill bo och Hässelby är ett bra exempel på det. Det känns extra roligt att vi bygger något som vi ska förvalta långsiktigt.

Faktaruta

  • Inflyttning: från december 2016
  • Hyresvärd: Ikano Bostad
  • Arkitekt: Björne Svedérus på Ettelva
  • Innergårdsarkitekt: Anna Frank på Nyréns Arkitektkontor

För mer information, vänligen kontakta

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, tel: 010-330 44 19, christian.dahlman@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.