Följ Ikano Bostad

​Vi ses väl i Almedalen?

Nyhet   •   Jun 23, 2016 08:40 CEST

Almedalsveckan i Visby pågår 3-10 juli 2016

Almedalen är en unik arena där politiker, medborgare, organisationer och företag möts för att diskutera aktuella samhällsfrågor. 

Ikano Bostad är på plats för att prata om utmaningar och möjligheter som det urbana samhället ställer på bostadssektorn och hur vi kan förenkla vardagen för våra kunder. Dels genom att se över omoderna byggregler, men även genom att tänka nytt kring bostaden. År 2016 fokuserar vi därför på två frågor - byggregler och framtidens bostäder.

Förändra byggregler

Vi vill bygga bostäder utifrån människors behov och önskemål. Många av dagens regler är omoderna och gör det svårt att bygga det människor efterfrågar.

BoLabb

Våra föränderliga livsstilar kräver bostäder som kan förändras med livet. Ikano Bostad har genom innovationsprogrammet BoLabb på nära håll studerat hur människor lever och vilka behov och vilka förväntningar som vi har på vårt boende.

Vill du träffa oss i Almedalen?

Vi vill gärna träffa dig! Ikano Bostad är på plats under hela veckan. Vi deltar till exempel i Kungälvs seminarium om social hållbarhet i stadsmiljön den 6 juli kl. 10.30 på Almedalens Hotell, Strandvägen 8. 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.