Följ Ikano Bostad

Vi förenklar för hållbarhet

Nyhet   •   Maj 30, 2018 09:01 CEST

Ikano Bostads hållbarhetsredovisning 2017

Idag publiceras Ikano Bostads hållbarhetsredovisning för 2017. I hållbarhetsredovisningen redogör vi för hur vi på Ikano Bostad arbetar för att förenkla för hållbarhet och bidrar till hållbara stadsdelar och boendemiljöer.

Vårt långsiktiga mål är att vara ett av branschens mest hållbara företag. Sedan 2013 redovisar vi vårt hållbarhetsarbete och hur vi arbetar för att minska vår negativa och öka vår positiva hållbarhetspåverkan. Vi rapporterar i enlighet med Global Reporting Initiatives riktlinjer GRI Standards. Nytt för i år är att vi även följer vårt egna Ramverk för hållbarhet. Vårt ramverk ska hjälpa oss i arbetet med att ställa om och driva vårt hållbarhetsarbete framåt inom hela Ikano Bostad.

- Vårt uppdrag är att förenkla för hållbara stadsdelar och för en hållbar livsstil. I det arbetet kommer vårt nya Ramverk för hållbarhet att stötta oss. Den här hållbarhetsredovisningen är indelad efter det och berättar om vad vi gör inom ramverkets olika delar och vad vi ska arbeta med framåt, berättar Annika Finnström, hållbarhetschef på Ikano Bostad.

Kontakta oss gärna för mer information: Annika Finnström, hållbarhetschef, Annika.Finnstrom@ikanobostad.se, tel. 0702063570

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.