Följ Ikano Bostad

Tänk om fler fick testa på golf

Nyhet   •   Nov 07, 2016 08:00 CET

Ikano Bostads golfskola i Ågesta

Genom att erbjuda olika aktiviteter gratis får alla barn möjligheten att prova något nytt. Och alla känner sig välkomna. Det tycker vi på Ikano Bostad är viktigt.

Lukas är 13 år och bor varannan vecka i Högdalen där Ikano Bostad ordnade en gratis golfskola tillsammans med Ågesta Golfklubb under sommaren.

– Min bonusmamma såg att någon satte upp en lapp om att man kunde få testa golf i sommar. Jag hade provat tidigare och min farbror spelar så varför inte passa på att testa på riktigt. Man fick prova på gratis varje söndag i fyra till fem veckor under sommaren. Det var jätteroligt. Vi hade en jätteduktig lärare, hon var jättebra. Jag tyckte det var så kul att jag gick och köpte egna klubbor.

Lukas hade aldrig tidigare spelat golf och sommarkursen för barn som var 8-12 år gav honom både en ny fritid och nya vänner.

– Jag fortsatte på golfskola på Ågesta och träffade ännu fler som spelar golf. Det är många som är ute och spelar så det går också alltid att hitta någon på banan. Det är roligt med golf för det finns mycket olika saker att ha koll på och det går alltid att bli bättre och bättre och bättre.

Varför erbjuder ett bostadsföretag en golfkurs?

Ikano Bostad samarbetar gärna med andra som precis som vi vill minska utanförskap och hjälpa ungdomar att få en meningsfull fritid.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.