Följ Ikano Bostad

Nu är Ikano Bostads hållbarhetsredovisning här

Nyhet   •   Maj 10, 2019 14:56 CEST

Ikano Bostads hållbarhetsredovisning 2018

På Ikano Bostad tror vi på att göra saker tillsammans och att göra dem långsiktigt för att förenkla för en mer hållbar vardag. Hur vi arbetar för att uppnå detta kan du läsa om i vår hållbarhetsredovisning som publiceras idag.

Under året har vi bland annat beslutat att ansluta oss till Fossilfritt Sveriges och Sveriges Byggindustriers färdplan för en klimatneutral byggbransch. Det, och mycket annat kan du läsa om i vår hållbarhetsredovisning 2018.

­- Bygg- och fastighetsbranschen står för en stor del av Sveriges koldioxidutsläpp. Därför tycker jag att det är jätteroligt att vi under året beslutade att ansluta oss till Fossilfritt Sveriges och Sveriges Byggindustriers färdplan för en klimatneutral byggsektor 2045, säger Annika Finnström, hållbarhetschef på Ikano Bostad.

Ikano Bostad har hållbarhetsrapporterat sedan 2013. Hållbarhetsrapporten 2018 är vår sjätte hållbarhetsrapport och vi rapporterar i enlighet med GRI Standards.

För mer information, kontakta gärna:
Annika Finnström, hållbarhetschef, annika.finnstrom@ikanobostad.se, tel. 070-206 35 70

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.