Följ Ikano Bostad

Ikano Bostads arbetsmiljövecka - en del i arbetet att skapa en schysst företagskultur

Nyhet   •   Okt 25, 2019 13:13 CEST

Foto: Magnus Grubb

En god och trygg arbetsmiljö är en självklarhet på Ikano Bostad. Under arbetsmiljöveckan 2019 har en hälsosam och säker arbetsmiljö på Ikano Bostads byggarbetsplatser stått i extra fokus. Arbetsmiljöveckan är en del i Ikano Bostads arbete att skapa en schysst arbetsplatskultur.

­ - På Ikano Bostad har vi en nollvision för arbetsplatsolyckor och vår arbetsmiljövecka är en viktig del i det arbetet. Alla ska må bra på arbetet och komma hem med hälsan i behåll varje dag, säger Mikael Hallengren, produktionschef på Ikano Bostad.

Under arbetsmiljöveckan har alla som arbetar på Ikano Bostads byggarbetsplatser samlats för att diskutera arbetsmiljö och vilka risker det finns i det dagliga arbetet.

­ - Vi har redan idag ett väldigt bra hälso- och säkerhetstänk på våra byggarbetsplatser men det är bra att stanna upp och diskutera kring hur vi har det. Lika viktigt är det att våga säga till när man ser ett osäkert beteende eller om något håller på att gå fel, fortsätter Mikael Hallengren.

Ikano Bostads arbetsmiljövecka har pågått under hela veckan och kommer att vara ett återkommande inslag varje år.

Fakta
Antal bostäder i produktion: cirka 1 200 lägenheter
Antal byggarbetsplatser: 13 stycken
Ikano Bostads mål är att det inte ska ske några arbetsplatsolyckor på byggarbetsplatserna.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.