Följ Ikano Bostad

Ikano Bostad i Almedalen 2017

Nyhet   •   Jun 27, 2017 08:00 CEST

Under Almedalsveckan medverkar medarbetare från Ikano bostad i olika seminarier och evenemang för att bidra med vår kunskap om bostadsbyggande och insikter om vad våra kunder efterfrågar.

Tillsammans med andra samhällsaktörer i Almedalen fokuserar vi på de utmaningar och möjligheter som det urbana samhället ställer på bostadssektorn. På så sätt bidrar det till att uppfylla vår vision om att skapa en bättre vardag för de många människorna. 

I följande öppna seminarier deltar medarbetare från Ikano Bostad:

Maria Rydén
När: 3 juli, kl 10.05
Arrangör: Demensförbundet
Plats: Strandgatan 14, Gotlands Museum
Paneldebatt om framtidens äldreboende.
Kristina Schoug
När: 3 juli, kl 13.30
Arrangör: Västsvenska Handelskammaren
Plats: Västsvenska Arenan
Näringslivet vill bygga bostäder när politiken bygger utredningsmurar av ideologi. Vad branschen kan göra för att fler bostäder byggs och hur politikerna skapar långsiktigt hållbara spelregler så att byggandet matchar behovet.
Gerd Comstedt
När: 4 juli, kl 10.45
Arrangör: Lantmäteriet
Plats: Donnersgatan 2, Wisby Strand Congress & Event
Hur kan vi skapa en enklare, smartare, öppnare samhällsbyggnadsprocess genom digital samverkan?
Lotta Sjödin
När: 5 juli, kl 12.00
Arrangör: Swedbank
Plats: Volters gränd 8, Swedbankhuset
Bygg mer, bygg om, bygg rätt - så säkrar vi framtidens bostadsförsörjning.Byggs det för de som bäst behöver det och förändrade behov?
Lotta Sjödin
När: 5 juli, kl 14.00
Arrangör: Tengboms
Plats: Arkitekturträdgården
AI + industriproduktion= Arkitektbranschens framtid? Om vi välkomnar digitaliseringen på riktigt och öppnar upp för samverkan med andra branscher än traditionellt? Kan exempelvis AI, BIM, industriproduktion och robotkollegor förändra arkitektens uppdrag? Och vad kan vi då åstadkomma?
Sofia Wahlén och Linda Leppänen
När: 6 juli, kl 09.30
Arrangör: Tryggare Sverige
Plats: Strandvägen H520
BoTryggt2030 - Ökad social hållbarhet genom säkra och stygga stadsmiljöer? Under 1900-talet förändrades sättet att planera och bygga. Det medförde en rad problem bl a ökad brottslighet och otrygghet. Kan vi tillsammans ta fram en de facto-standard med riktlinjer för att säkerställa att säkerhets och trygghetsfrågorna beaktas i framtidens byggande? Hur gör vi för att inte bygga otryggt?

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.