Följ Ikano Bostad

Hyresgäster samlar in kläder till Stockholms Stadsmission

Nyhet   •   Mar 23, 2015 08:00 CET

Hela tre ton kläder och prylar samlades in till Stockholms Stadsmission tack vare engagerade hyresgäster i Hagsätra.

På ett kylslaget och vintrigt Hagsätra Torg lördagen den 21 mars mellan kl. 11 och 16 hade Ikano Bostad i samarbete med Stockholms Stadsmission kläd- och prylinsamling.

Resultatet av insamlingen blev drygt tre fantastiska ton kläder och prylar som kommer att distribueras till Stockholms Stadsmissions second hand-butiker i Stockholm.

Ett mycket bra resultat, som visar på att kommunikationen kring insamlingen var otroligt bra och att det verkligen finns ett engagemang hos era hyresgäster och inte minst internt inom Ikano BostadMarie Malm, insamlingsansvarig second hand på Stadsmissionen.

Ikano Bostad har fungerat som projektledare och hjälpt till med att hyra och montera tält. Vi har tryckt 3000 flyers och distribuerat i brevlådor. Vi har även tryckt banderoller.

– Jag är imponerad av hur väl ni hade förberett allting. Vi fick in cirka tre ton gåvor under dagen! Det är ett mycket bra resultat, som visar på att kommunikationen kring insamlingen var otroligt bra och att det verkligen finns ett engagemang hos era hyresgäster och inte minst internt inom Ikano Bostad, säger Marie Malm, insamlingsansvarig second hand på Stadsmissionen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.