Följ Ikano Bostad

Dags för inflyttning i Ikano Bostads vårdfastighet i Sköndal

Nyhet   •   Sep 04, 2020 10:37 CEST

I veckan flyttade Stiftelsen Stora Sköndal in i Ikano Bostads första egenutvecklade vårdfastighet med 74 vårdlägenheter.

2016 breddade Ikano Bostad sitt erbjudande till att även innehålla vårdboende. I veckan flyttade Stiftelsen Stora Sköndal in i Ikano Bostads första egenutvecklade vårdfastighet med 74 vårdlägenheter.

- Det är väldigt roligt att det är dags för vår hyresgäst Stiftelsen Stora Sköndal att flytta in. Tillsammans kommer vi att skapa en bättre boendemiljö för de som har kommit lite längre i livet, berättar Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende på Ikano Bostad.

Stora Sköndal är en växande stadsdel i södra Stockholm. När allt står klart kommer här att finnas 4 400 nya bostäder. Bland annat Ikano Bostads hyresrättsprojekt med 52 hyresrätter som kommer att stå klart i december i år. Hela området beräknas vara klart till 2035.

Vårdfastigheten med sina 74 lägenheter är det första som är utvecklat av Ikano Bostad och kommer att förvaltas av Ikano Bostads egen fastighetsförvaltning. Vårdfastigheten kommer även att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

- För oss är det viktigt att vårdboendet blir en del av stadsmiljön och att det ska finnas bra närservice i området. Det ska också vara enkelt för nära och kära att träffas, samtidigt som de som jobbar i våra fastigheter har nära till bra kommunikationer, fortsätter Mikael Berg.

Sedan 2016 utvecklar och långsiktigt äger och förvaltar Ikano Bostad trygga och behovsanpassade fastigheter för vårdboende. Sedan tidigare äger och förvaltar Ikano Bostad fem vårdfastigheter i Stockholm och Uppsala.

Kontakta oss gärna för mer information:
Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende på Ikano Bostad, mikael.berg@ikanobostad.se, 0706-10 35 42 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.